Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
close

Artikler

Her får du listet opp alle artiklene fra 2016 og bakover. Etter 2016 legger vi kun ut en PDF av bladet.

Miljøkrim Desember 2020

Ny utgave av fagbladet Miljøkrim

Årets siste Miljøkrim er publisert og kan lastes ned.

 

Miljøkrim Juni 2020

Miljøkrim Desember 2018

Miljøkrim Mai 2018

Miljøkrim Januar 2018

Miljøkrim Desember 2016

Ny forskrift for akvakultur på høring

I Stortingsmelding 16 (2014–2015 drøfter Nærings- og fiskeridepartementet hvordan Norge kan øke verdiskapingen basert på forutsigbar, bærekraftig vekst og bedre miljøtilpasning i oppdrettsnæringen.

Sentralt miljøforum

– Husk å anmelde de straffbare overtredelsene dere behandler, var den klare meldingen førstestatsadvokat Høviskeland ga de fremmøte deltakerne på årets sentralemiljøforum.

Ny rådgivningsmodell for forvaltning av lakselus

Havforskningsinstituttet (HI) presenterer i sin rapport «Risikovurdering norsk fiskeoppdrett 2016» resultatene fra utprøvingen av en ny modell for å bedre forvaltningen av lakselus i oppdrettsnæringen.

Retningslinjer for bruk av metallsøkjar er sendt ut på høring

Metallsøking har blitt ein veldig populær hobby dei siste åra, og aktiviteten ser ut til å ha mangedobla i løpet av få år.

Snøscooterkjøring i landskapsvernområde ga 20 000 kroner i bot

Snøscooterkjøring i landskapsvernområde ga 20 000 kroner i bot

113 jervar kan fellast på lisens

Den 10. september starta perioden for lisensfelling av jerv. Den samla kvota som er sett av rovviltnemndene, er tydeleg redusert sidan lisensfellinga i fjor.

Vekst i norsk fiskeoppdrett kan bli begrenset av lakselus

I sin framdriftsrapport til Mattilsynet Lakselusinfestasjon på vill laksefisk langs norskekysten i mai og begynnelsen av juni 2016 rapporterer Havforskningsinstituttet (HI) at den foreløpige tellingen av lakselus på ørret og laks ved 21 stasjoner fra Sørlandet til Sør-Trøndelag viser en liten økning sammenliknet med 2015. Det er også en liten økning i antall fisk med lusenivåer som anses å være høye nok til ha en negativ effekt.
ØKOKRIM
Post: Pb. 2096 Vika, 0125 Oslo / Besøk: C.J. Hambros plass 2 C, 0164 Oslo
Tlf: 23 29 10 00

Personvern og informasjonskapsler

ØKOKRIM skal behandle personopplysningene dine på en lovlig og sikker måte. Ved å klikke på lenken nederst i denne teksten kan du lese om hvordan vi behandler personopplysningene dine. Du kan også lese om hvilke rettigheter du har når du er registrert i våre systemer og registre. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på denne nettsiden slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Les ØKOKRIMs personvernerklæring og mer om vår bruk av informasjonskapsler her.