Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
close

Fokus

Publisert

Fokus

Verner om sjøfuglene i hekketiden

Sjøfuglene trenger ro når de i disse dager starter hekkingen. Derfor er det forbudt å gå i land eller ferdes i en rekke verneområder langs kysten, og Miljødirektoratet varsler økt kontroll.

Rettsavklaring og rettsutvikling

Ved utgangen av februar fratrådte Tore Schei, etter oppnådd aldersgrense, sitt embete som justitiarius i Høyesterett. Tore Schei hadde da vært i Høyesterett i hele 30 år, først som dommer og deretter som justitiarius fra august 2002. Dommerne i Høyesterett har i anledning justitiarius Scheis fratredelse hedret ham med et festskrift utgitt av Universitetsforlaget.

Bekjempelse av korrupsjon i skogindustrien

I regi av Interpols globale arbeid mot korrupsjon ble det i Buenos Aires i april i år gjennomført et treningsprogram for å bekjempe korrupsjon i forbindelse med skogsdrift, og da med spesiell fokus på regnskogtømmer.

Lettere å jakte kunnskap om rovvilt

Hvor mye rovvilt har vi, hvor lever de og hvordan utvikler bestanden seg? En ny versjon av Rovbase.no gir deg både mer informasjon og lettere tilgang til den.
ØKOKRIM
Post: Pb. 2096 Vika, 0125 Oslo / Besøk: C.J. Hambros plass 2 C, 0164 Oslo
Tlf: 23 29 10 00

Personvern og informasjonskapsler

ØKOKRIM skal behandle personopplysningene dine på en lovlig og sikker måte. Ved å klikke på lenken nederst i denne teksten kan du lese om hvordan vi behandler personopplysningene dine. Du kan også lese om hvilke rettigheter du har når du er registrert i våre systemer og registre. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på denne nettsiden slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Les ØKOKRIMs personvernerklæring og mer om vår bruk av informasjonskapsler her.