Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
close

Fokus

Publisert

Fokus

Miljøkrim skal ROS-analyseres

Politiets ordning med lokale miljøkoordinatorer i hvert politidistrikt har, som nevnt tidligere i Miljøkrim, vært gjennom en analyse. Hensikten med analysen var å finne ut hvordan ordningen best kan videreføres.

KO:DE

Samlet aktuell informasjon om KO:DE-sidene.

Id-kort blir til HMS-kort

Arbeids- og sosialdepartementet har vedtatt å endre navnet på id-kortene i bygge- og anleggsbransjen og i renholdsbransjen til HMS-kort.

Forurensingsloven med kommentarer (bokanmeldelse)

Mangeårig juridisk medarbeider i Klima- og miljødepartementet og Miljødirektoratet, Øystein Wang, har nylig gitt ut en oppdatert, utvidet og ikke minst hendig kommentarutgave til forurensingsloven.

Færre påviste rovviltskader

Rovvilt ser ut til å gjøre mindre skade på sau enn det som har vært vanlig det siste tiåret. Så langt i år er det påvist litt over 800 skadetilfeller. Det er på nivå med 2014, som var et rekordlavt tapsår.

Operasjon Monitor Eye

I løpet av to måneder tok egyptiske myndigheter beslag i blant annet våpen, narkotika og stjålet kunst i en målrettet operasjon mot illegale varer.
ØKOKRIM
Post: Pb. 2096 Vika, 0125 Oslo / Besøk: C.J. Hambros plass 2 C, 0164 Oslo
Tlf: 23 29 10 00

Personvern og informasjonskapsler

ØKOKRIM skal behandle personopplysningene dine på en lovlig og sikker måte. Ved å klikke på lenken nederst i denne teksten kan du lese om hvordan vi behandler personopplysningene dine. Du kan også lese om hvilke rettigheter du har når du er registrert i våre systemer og registre. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på denne nettsiden slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Les ØKOKRIMs personvernerklæring og mer om vår bruk av informasjonskapsler her.