Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
close

Fokus

Publisert

Fokus

Miljøtiltak gjev kostnadsauke

Norske produsentar av laks og regnbogeaure hadde høg inntening i fjor, viser tal frå Fiskeridirektoratet si undersøking av lønsemd for 2013. Men auka kostnader trakk resultatet noko ned.

Felles erklæring mot ulovlig handel med flora og fauna inkluderer ulovlig tømmerhandel

På FNs miljøforsamling i Kenya i fjor* ble miljøministerne enige om en felles erklæring for å motarbeide ulovlig handel med flora og fauna. FNs miljøforsamling tok et stort steg fremover på miljøkriminalitetsfeltet, men kom dessverre ikke så langt som vi fra norsk side hadde ønsket. Norge ønsket en bredere anlagt debatt om miljøkriminalitet som også inkluderer bla ulovlig fiske og ulovlig omsetting av farlige kjemikalier.

Krafttak for skogvern

Miljødirektoratet har nå oversendt til­­rådning til vern av nye skogområder til Klima- og miljø­departementet. – Dette er et kraft­tak for skogvernet i Norge, og det vil bidra til å sikre viktige naturområder for framtida, sier Ellen Hambro, direktør i Miljødirektoratet.
ØKOKRIM
Post: Pb. 2096 Vika, 0125 Oslo / Besøk: C.J. Hambros plass 2 C, 0164 Oslo
Tlf: 23 29 10 00

Personvern og informasjonskapsler

ØKOKRIM skal behandle personopplysningene dine på en lovlig og sikker måte. Ved å klikke på lenken nederst i denne teksten kan du lese om hvordan vi behandler personopplysningene dine. Du kan også lese om hvilke rettigheter du har når du er registrert i våre systemer og registre. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på denne nettsiden slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Les ØKOKRIMs personvernerklæring og mer om vår bruk av informasjonskapsler her.