Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
close

Smånytt

Les om gauper, ulvebestand og se utlysningstekst til ny stilling ved Miljøteamet. Les også om scooterreglene i Norge, straffesakstall, årets fyllkesforum, miljøkonferanse og så videre.
Publisert

Smånytt

Fylkesforum i Buskerud

I mai i år arrangerte Nordre Buskerud politidistrikt Fylkesforum i Buskerud (ved fungerende miljøkoordinator Thov Thorsrud).

Miljøteamet søker politioverbetjent

Miljøteamet arbeider med straffesaker innen områdene natur-, forurensings-, arbeidsmiljø- og kunst- og kulturminnekriminalitet. Teamet har nå ledig ett års vikariat som politioverbetjent.

Kommenterte straffesakstall 2010

Straffesakstall 2010 presenterer statistikk over anmeldte lovbrudd og politiets straffe-saksbehandling fra 2010 sammenlignet med 2009, og den siste femårsperioden (2006–2010).

Vest-Tank saken

Tidligere daglig leder i selskapet Vest Tank AS (nå Alexela Sløvåg AS) er ved Gulating lagmannsrett i mai 2011 dømt til fengsel i et og et halvt år for miljøkriminalitet.

Flere ulv i Skandinavia enn på mange år?

Mediene har i sommer tatt opp temaet om ulvebestanden i Norden, og sist vinter ble det registrert flere ulver enn noen gang siden de felles norsk-svenske registreringene startet i 1978.

Den globale kampen mot miljøkriminalitet

Miljøkriminalitet regnes som en alvorlig forbrytelse, svært ofte knyttet til organisert kriminalitet, og er et voksende internasjonalt problem. Uten særlige ressurser, kapasitet og tidligere erfaring fra lignende saker, har man lenge hatt et behov for et større samarbeid over landegrensene.

Vannscooter

I følge småbåtloven § 40 er bruk av vannscooter i utgangspunktet forbudt i Norge.
ØKOKRIM
Post: Pb. 2096 Vika, 0125 Oslo / Besøk: C.J. Hambros plass 2 C, 0164 Oslo
Tlf: 23 29 10 00

Personvern og informasjonskapsler

ØKOKRIM skal behandle personopplysningene dine på en lovlig og sikker måte. Ved å klikke på lenken nederst i denne teksten kan du lese om hvordan vi behandler personopplysningene dine. Du kan også lese om hvilke rettigheter du har når du er registrert i våre systemer og registre. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på denne nettsiden slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Les ØKOKRIMs personvernerklæring og mer om vår bruk av informasjonskapsler her.