Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
close

Smånytt

Les om juletrær, svartelistearter, Vest-Tank, Dioksin, settefisk, markaloven osv.
Publisert

Smånytt

Forelegg etter markaloven

I en sak fra Follo har en person vedtatt et forelegg på 50 000 kroner for overtredelse av markaloven og plan- og bygningsloven.

Settefiskanlegg bøtlagt

I forbindelse med produksjon av settefisk unnlot ansatte i et settefiskanlegg i Bergen i september 2009 å utvise særlig aktsomhet for å hindre rømming.

Dioksin

Utgavens utvalgte miljøterminologi.

Svartelistearter beslaglagt i Vest-Agder

15. november 2011 gikk Agder politidistrikt til aksjon hos en bonde i Åseral kommune i Vest-Agder. Grunnlaget for aksjonen var at bonden var siktet for bedrageri etter å ha fått utbetalt nærmere 700 000 kroner i rovvilterstatning for tap av sau og geit, som følge av uriktige innmeldinger til fylkesmannen.

Hvor blir det av juletrærne?

Det kan bli vanskeligere enn vanlig å finne norske juletrær i år. Norske produsenter har færre trær til salgs, og etterspørselen er høy. Importen gjør at det likevel blir trær til alle.
ØKOKRIM
Post: Pb. 2096 Vika, 0125 Oslo / Besøk: C.J. Hambros plass 2 C, 0164 Oslo
Tlf: 23 29 10 00

Personvern og informasjonskapsler

ØKOKRIM skal behandle personopplysningene dine på en lovlig og sikker måte. Ved å klikke på lenken nederst i denne teksten kan du lese om hvordan vi behandler personopplysningene dine. Du kan også lese om hvilke rettigheter du har når du er registrert i våre systemer og registre. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på denne nettsiden slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Les ØKOKRIMs personvernerklæring og mer om vår bruk av informasjonskapsler her.