Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
close

 Vis meny

Smånytt

Publisert

Smånytt

Har fisken følelser?

Forskerne har lenge drøftet om fisk har følelser, og i såfall hvordan de opplever dem.

80 tonn sement dumpet i korallvernområde

Det ble i mai 2010 drevet leteboring innenfor Sularevet korallverneområde utenfor Trøndelag. Sularevet er også kandidatområde til nasjonal marin verneplan. På denne bakgrunn hadde Klima- og forurensningsdirektoratet stilt særlig strenge utslippskrav i den tillatelsen som var gitt.

Miljøblinkskuddet

Bildet ble tatt under åpningen av Færder nasjonalpark i sommer (se egen artikkel om dette på side 31). På bildet ser vi (fra venstre) politimester Rune B. Hansen, politiinspektør Ole Bjørn Sakrisvold og miljøkoordinator Morten Skarpaas, alle fra Vestfold politidistrikt.

Miljøkoordinatorene under lupen

Miljøkrim har over en lenger periode satt søke­lys på politiets arbeid mot miljøkrim­inalitet, herunder rollene som miljøkoor­dinator og miljøkontakt.

Vei gjennom naturreservat

Våren 2011 ble det anlagt en vei inn til en transformatorstasjon ved Bjellandsmyra i Sveio kommune i Hordaland.

Ulovlig lastebileksport

En mann i Oslo er ilagt et forelegg på 5 000 kroner for å ha eksportert en lastebil fra Norge til Nigeria via Tyskland.
ØKOKRIM
Post: Pb. 2096 Vika, 0125 Oslo / Besøk: C.J. Hambros plass 2 C, 0164 Oslo
Tlf: 23 29 10 00

Personvern og informasjonskapsler

ØKOKRIM skal behandle personopplysningene dine på en lovlig og sikker måte. Ved å klikke på lenken nederst i denne teksten kan du lese om hvordan vi behandler personopplysningene dine. Du kan også lese om hvilke rettigheter du har når du er registrert i våre systemer og registre. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på denne nettsiden slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Les ØKOKRIMs personvernerklæring og mer om vår bruk av informasjonskapsler her.