Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
close

Dagens Næringsliv

Lørdag 6.november hadde Dagens Næringsliv, under overskriften ”Vurderes av ØKOKRIM”, følgende tekst: Etter det Dagens Næringsliv kjenner til, vil ØKOKRIM om kort tid avgjøre om det skal åpnes politietterforskning mot Senterpartiet etter at partiet har mottatt pengegaver i forbindelse med valgkampen 2009.


Teksten indikerer at avisen har fått høre fra noen i ØKOKRIM at det om kort tid vil bli truffet en slik beslutning. Det er ikke tilfelle – og vi mener avisen skriver mer enn det er dekning for. Journalisten ringte undertegnede torsdag 4.november og spurte om hva han kunne slutte ut av dette. Han fikk til svar at han ikke kunne slutte noe utover det som kom frem i kommentarene. Vi gjør dette kjent for at artikkelen ikke skal gi grunnlag for en oppfatning om at ØKOKRIM nå er i ferd med å beslutte noe i den aktuelle saken.


– Trond Eirik Schea, 916 46 006.
Publisert
ØKOKRIM
Post: Pb. 2096 Vika, 0125 Oslo / Besøk: C.J. Hambros plass 2 C, 0164 Oslo
Tlf: 23 29 10 00

Personvern og informasjonskapsler

ØKOKRIM skal behandle personopplysningene dine på en lovlig og sikker måte. Ved å klikke på lenken nederst i denne teksten kan du lese om hvordan vi behandler personopplysningene dine. Du kan også lese om hvilke rettigheter du har når du er registrert i våre systemer og registre. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på denne nettsiden slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Les ØKOKRIMs personvernerklæring og mer om vår bruk av informasjonskapsler her.