Er du teknolog, samfunnsviter politi, kommunikatør eller rett og slett bare interessert i å forebygge og avdekke bedragerier? Sjekk ut annonsene våre og søk!

– Vi skal i gang med nybrottsarbeid i politiet, og trenger folk som ønsker å jobbe tverrfaglig og være i kontinuerlig utvikling. Dette er en sjelden mulighet for å være med på en stor satsing på et samfunnsviktig felt, sier avdelingsdirektør for Avdeling for digital etterforsking og innovasjon, Lars-Erik Aas.

Om stillingene

I vår tid er digitale bedragerier en stadig økende trussel mot borgere og selskaper i Norge. 

I Økokrim er vi dedikert til å bekjempe denne formen for økonomisk kriminalitet, og vi søker derfor etter dyktige medarbeidere som kan hjelpe oss i denne viktige kampen.

Er du teknologisk nysgjerrig, har en skarp analytisk sans og ønsker å tjene fellesskapet ved å avdekke, bekjempe og forebygge digitale bedragerier, da kan du være den vi leter etter!

Ved å bli en del av den nyopprettede bedragerienheten i Økokrim vil du:

  • drive med spesialisert etterforsking og etterretning
  • bruke nye verktøy og teknikker for å etterforske og forebygge komplekse bedragerier
  • arbeide side om side med erfarne kolleger i kampen for å beskytte samfunnet mot økonomisk kriminalitet
  • være i kontinuerlig utvikling gjennom å dra nytte av våre interne opplæringsprogrammer og ved å lære av noen av de beste innen feltet 
  • få jobbe i et dedikert og tverrfaglig team som deler ditt mål om å skape et tryggere digitalt miljø

Økokrim tilbyr en stilling hvor du har muligheten til å gjøre en forskjell. Ditt bidrag vil være viktig i arbeidet med å beskytte samfunnet mot de skjulte truslene i den digitale verden.

Er du klar til bidra i kampen mot digitale bedragerier?  

Ta en titt på disse stillingsutlysningene og se om dette kan være noe for deg!

Bedragerienheten skal lokaliseres på Gjøvik, men midlertidig arbeidssted vil være i Oslo frem til lokaler på Gjøvik er ferdigstilt. Enheten er plassert i Avdeling for digital etterforsking og innovasjon.